Over de werken

Wat is een giclée?

Een giclée is een hoogwaardige reproductie van een origineel kunstwerk. De collectie van Artfocus wordt gedrukt op 310 grams Hahnemühle kunstdrukpapier. Daarnaast worden er lichtechte K3 inkten gebruikt in het printproces. Het geheel wordt afgewerkt met een UV werende vernislaag.

Met een giclée haalt u een hoogwaardig kunstwerk in huis voor een toegankelijke prijs.

Stilleven met schaaltje kersen

Ingelijst (of niet)

Wij bieden twee afwerkingen aan voor een giclée. Deze kan op een houten paneel worden gedrukt waarbij deze is voorzien van een ophangsysteem.

De andere mogelijkheid is om de giclée te bestellen met een houten baklijst. Deze is ook voorzien van een ophangsysteem en is beschikbaar in creme of zwart. Bij elk werk vind u een voorbeeld.

Gelimiteerd

Elk werk wordt op bestelling klaargemaakt en in een gelimiteerde oplage. Elk giclée krijgt een genummerde en gesigneerd authenticiteitsverklaring. De verklaring is voorzien van een bijbehorende afbeelding van het werk.

Stilleven met vier citroenen op bord

Door wie zijn de werken gemaakt?

Alle giclées zijn gemaakt door kunstenaar Piet den Hertog. Piet den Hertog is in 1955 in Reeuwijk geboren en behaale na de middelbare school zijn akten tekenen en handvaardigheid voor het middelbaar onderwijs. Daarna volgde hij de eerstegraadsopleiding tekenen en kunstgeschiedenis aan de Academie voor Beeldende Vorming te Amsterdam.

Piet den Hertog gebruikt diverse technieken in zijn werk en is altijd op zoek naar nieuwe interpretaties. Zijn werk is opgenomen in particuliere en overheidscollecties en bedrijven. Exposities van zijn werk hebben plaatsgevonden in Rotterdam, Oudewater, Kampen, Emmeloord, Dronten, Biddinghuizen, Oldebroek, Elburg en Balkbrug.

Kunstenaar Piet den Hertog